Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Heren Klompen

Heren klompen komen in verschillende kleuren, soorten en maten. Zo heeft Klompenexpert heren clogs, veiligheidsklompen, houten klompen, klompschoenen, medische klompen, tuinklompen en zelfs klompsloffen in het assortiment. U kunt de klompen binnen dragen, tijdens het werk, in de tuin of in het ziekenhuis. Alle heren klompen zijn van zeer hoge kwaliteit.

Klompen heren

Heren klompen zijn erg praktisch en stevig. Dit maakt de klompen perfect tijdens het werk, in de tuin of gewoon lekker thuis. De heren klompen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en u kunt kiezen uit vele modellen.

Ziekenhuis klompen heren

Medische heren klompen zijn erg handig voor mannen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. De klompen zijn lekker stevig, lopen heerlijk en blijven goed zitten. Het gezondheidsvoetbed maakt het mogelijk dat u uren lang kunt lopen en staan op de klompen. De klomp is daarnaast gemakkelijk te reinigen.

Werkklompen heren

Als u graag in de veel in de tuin, in huis of in de schuur werkt, zijn klompen voor heren perfect. Klompen zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, makkelijk te reinigen en erg stevig. De klompen dragen gemakkelijk en beschermen uw voeten goed tegen mogelijke risico's. Natuurlijk is er veel keuze in verschillende modellen en kleuren. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in ons assortiment!

Houten klompen heren

Houten heren klompen, wie kent ze niet? De klompen hebben klassieke motieven, denk aan Zweedse klompen, de bekende gele klomp of een modern design. De houten heren klompen op Klompenexpert worden op traditionele wijze gemaakt van speciaal hout.