Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Klompschoenen

Klompenschoenen zijn er in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met houten loopzool of met een PU-loopzool, waterdicht of niet en met gesloten of open hiel. Klompschoenen worden zowel met als zonder stalen neuzen vervaardigd wat mede bepaald of het een veiligheidsklomp is. Klompschoenen zijn zeer gebruiksvriendelijk, veilig en comfortabel. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om de gewenste klompschoen uit het brede assortiment te selecteren. Naast klompschoenen kunt u bij ons ook terecht voor o.a. houten klompen, medische klompen, tuinklompen en klompsloffen.

Schoenklompen

Schoenklompen worden ook vaak Zweedse klompen genoemd. Een Zweedse klomp heeft van oorsprong een houten zool en een lederen bovenkant, iets dat comfortabeler is dan een houten bovenkant. Tegenwoordig worden zolen ook van andere materialen dan hout gemaakt om te zorgen voor een langere levensduur en een stroevere zool. Vaak is dit een Polyurethaan (PU) product dat een licht gewicht heeft maar tevens zeer sterk en slijtvast is. Op deze pagina vindt u natuurlijk een mooie collectie klompschoenen dames en klompschoenen heren.

Sanita klompen

Voor kwalitatieve klompschoenen kunt u altijd terecht bij het merk Sanita. Sanita is een bekende leverancier van klompen en clogs. Denk hierbij aan medische klompen, tuinklompen en natuurlijk klompschoenen. Deze klompen hebben een comfortabele pasvorm en zorgen voor een fijne ondersteuning tijdens het wandelen. Met een klompschoen van Sanita geniet u altijd van kwaliteit!

Strovels klompen

Ook het merk Strövels is een bekende klompen leverancier. De klompschoenen van dit merk zien er luxe uit en zo voelen ze ook: de klompen zitten heerlijk comfortabel tijdens het lopen. De klompschoenen van dit merk zijn beschikbaar in zowel dames als heren modellen en zijn gemaakt van kwalitatieve materialen zodat u extra lang gebruik kunt maken van deze klompen.

Birkenstock klompen

Het merk Birkenstock is een bekende leverancier van slippers en sandalen. Deze sandalen worden wereldwijd geroemd vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Dit merk heeft ook een ruime collectie klompschoenen ontworpen. Net als de sandalen en slippers zijn de klompschoenen voorzien van een hoogwaardige kwaliteit waar u nog vele jaren plezier van kunt hebben. Neem een kijkje in het Birkenstock assortiment.