Birkenstock Klompen

Birkenstock staat bekend om haar slippers en sandalen met een ultiem loopcomfort. Veel mensen weten echter niet dat het merk ook een fijne collectie klompen op de markt heeft gebracht. De klompen van Birkenstock kenmerken zich, net als de slippers, door het comfortabele voetbed. Daarnaast zijn de klompen voorzien van een vrolijk design en zijn deze eenvoudig te reinigen. Dit maakt de klompen van Birkenstock ideaal om te gebruiken in de gezondheidszorg. Bekijk hieronder snel de volledige collectie en vindt uw ideale Birkenstock klomp!

51 artikelen 1 - 51 van 51

Er komen geen producten overeen met de selectie.

51 artikelen 1 - 51 van 51

Birkenstock clogs

Bent u op zoek naar een mooie klomp met een comfortabel voetbed? Neem dan zeker een een kijkje in de collectie klompen van Birkenstock. De klompen van Birkenstock zijn voorzien van een speciaal voetbed die uw houding tijdens het lopen op een natuurlijke wijze verbeterd. Daarnaast beschikken de klompen van Birkenstock over een vrolijk design en een stevige anti-grip zool.


Birkenstock zolen

Het voetbed van iedere Birkenstock klomp is zeer ondersteunend. De zool is zo gemaakt dat het lichaam in balans wordt gebracht doordat de voeten in een goede houding worden gezet. Birkenstock biedt een buigzame zool aan, maar een ook zool die juist niet mee buigt.


Birkenstock Birkis

De populaire serie Birkis van het merk Birkenstock bestaat uit klompen, zowel met een leuk design als een simpele look. De serie bevalt voornamelijk vanwege het gemak om deze te reinigen, de hoogwaardige kwaliteit waardoor ze lang mee gaan en het uitgebreide aanbod. Selecteer de klomp die bij uw omstandigheden past en geniet van het comfort van de Birkenstock Birkis! U kunt de serie selecteren aan de linkerkant bij de filters.