Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Klompen Accessoires

Naast de verschillende medische klompen, klompschoenen, tuinklompen, houten klompen en klompsloffen hebben wij enkele accessoires in het assortiment zoals sneeuwkettingen voor schoenen. Deze zorgen ervoor dat u niet meer uit hoeft te glijden en dus veilig over straat kunt in de winter. Ook kunt u hier een schoen deodorant vinden zodat uw klompen altijd fris blijven ruiken. Klik op onderstaande producten voor meer informatie en om deze direct te bestellen.

Klompsokken

Klompenexpert biedt meer dan alleen de beste klompen. Hier vindt u namelijk ook hele handige accessoires voor bij uw klompen. Zo zijn er klomp compressiekousen en diabeteskousen. Verder vindt u hierboven schoensneeuwkettingen, speciale deodorant voor een altijd frisse klomp, diverse sokken en meer!

Klomp compressiekousen

De compressiekousen bij Klompenexpert gaan zwellingen in de voet en enkel tegen door de vocht- en temperatuurregulierende werking van deze kousen. De kousen bieden een optimale ondersteuning en hebben een prettig draagcomfort. De compressiekousen gaan hielspoor tegen en helpen de spieren optimaal te herstellen.

Klomp diabeteskousen

Met de diabeteskousen van Klompenexpert zijn pijnlijke voeten door Diabetes verleden tijd. De kousen hebben een therapeutische werking en zorgen dat de voet gezond blijft. De kousen hebben een perfecte pasvorm, die het lichaamsgewicht gelijkmatig verdelen.