Verpleegster schoenen

Naast een ruim aanbod medische schoenen vindt u op Klompenexpert ook een fraai aanbod verpleegster schoenen. De verpleegstersschoenen zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden tijdens een lange werkdag. De schoenen zitten stevig om de voet, lopen heerlijk en zijn gemakkelijk schoon te maken. De verpleegster schoenen op Klompenexpert zijn van bekende merken als Oxypas en Wock.

1 - 80 van 93

 

1 - 80 van 93

Verpleegkundige schoenen

Op een lange werkdag wilt u geen last krijgen van uw voeten. Daarom heeft Klompenexpert een groot aanbod medische schoenen voor in de verpleging. Deze schoenen zitten comfortabel, zijn stevig en voorzien van een anti-slip zool. U kunt kiezen voor medische schoenen in verschillende kleuren en voorzien van verschillende modellen. Zo is er voor ieder een geschikte schoen beschikbaar. Bedenk goed aan welke eisen uw verpleeg schoenen of schoenen voor in de verpleging moeten voldoen. Wilt u een medische schoen met een buigzame zool of misschien een schoen met een rubberen zool? Naast verpleegster schoenen heeft Klompenexpert ook een groot aanbod aan verpleegkundige klompen.


Oxypas schoenen

Het merk Oxypas is een welbekende leverancier van schoenen voor verpleegkundige. Ook op de site van Klompenexpert vindt u een ruime collectie Oxypas schoenen die uitstekend geschikt zijn om in de zorg te gebruiken. De schoenen van Oxypas worden gekenmerkt door kwaliteit en comfort. De slijtvaste zolen zorgen voor grip en dankzij de verschillende modellen is er voor ieder een juiste schoen aanwezig.