Medische Schoenen

Naast een ruim aanbod medische klompen vindt u op Klompenexpert een fraai aanbod medische schoenen. De schoenen zijn over het algemeen wasbaar en daardoor zeer geschikt voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken. Omdat er heel wat wordt afgelopen is het van belang dat de schoenen een uitstekende pasvorm hebben. De medische schoenen zijn veelal voorzien van een antislip zool, zodat u de hele dag comfortabel en stevig uw werk kan doen op deze schoenen.

1 - 80 van 89

 

1 - 80 van 89

Ziekenhuis schoenen

Op Klompenexpert vindt u een ruim aanbod zogenaamde ziekenhuisschoenen. De schoenen bieden meer ondersteuning dan de eveneens populaire medische klompen. De schoenen kunnen machinaal gewassen worden, hygiëne staat natuurlijk voorop in de medische sector. Gebruik de filter aan de linkerkant van de pagina om de perfecte werkschoen te vinden.


Wock medische schoenen

Wock maakt de beste ziekenhuisschoenen voor jou. Dit Portugese bedrijf heeft zich ontwikkeld top topper in Europa op het gebied van de mooiste medische schoenen. De hoogwaardige zolen bieden uw voeten ondersteuning tijdens het lopen en staan gedurende een lange dienst.


Oxypas schoenen

Voor mensen met een medisch beroep heeft het merk Oxypas de beste schoenen in het assortiment van Klompenexpert. De klompen zijn zeer snel en makkelijk te reinigen, lopen enorm comfortabel en zijn van uiterst hoge kwaliteit. De ziekenschoenen en klompen van Oxypas zijn een prettige ondersteuning tijdens het werken van intensieve diensten in het ziekenhuis.