Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Medische Schoenen

Naast een ruim aanbod medische klompen vindt u op Klompenexpert een fraai aanbod medische schoenen. De schoenen zijn over het algemeen wasbaar en daardoor zeer geschikt voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken. Omdat er heel wat wordt afgelopen is het van belang dat de schoenen een uitstekende pasvorm hebben. De medische schoenen zijn veelal voorzien van een antislip zool, zodat u de hele dag comfortabel en stevig uw werk kan doen op deze schoenen.

Medische schoenen online

Op de site van Klompenexpert vindt u een ruime collectie aan medische schoenen online staan. Deze schoenen zijn ideaal om te gebruiken wanneer u veel moet wandelen of stilstaan bij uw baan. De schoenen zijn zo ontworpen dat ze steun bieden tijdens het wandelen en extra comfortabel aanvoelen. Pijnlijke voeten of klachten worden zo tegengegaan.

Ziekenhuis schoenen

Op Klompenexpert vindt u een ruim aanbod zogenaamde ziekenhuisschoenen. De schoenen bieden meer ondersteuning dan de eveneens populaire medische klompen. De schoenen kunnen machinaal gewassen worden, hygiëne staat natuurlijk voorop in de medische sector. Dankzij de verschillende modellen is er voor ieder een geschikte paar aanwezig. Gebruik de filter aan de linkerkant van de pagina om de perfecte werkschoen te vinden.

Verpleegster schoenen

Ook hebben wij een divers assortiment met schoenen voor in de verpleging. Deze schoenen zijn erg comfortabel, goed te reinigen en zien er ook nog eens mooi uit. Dankzij het lichte gewicht kunt u eenvoudig vele meters aflopen zonder last te krijgen van uw voeten. De verpleegster collectie bestaat uit een ruim assortiment schoenen afkomstig van bekende en betrouwbare merken zoals Oxypas en Wock. Bekijk welke verplegingsschoenen bij u passen.

Schoenen voor in de zorg

Bij ons op de site kunt u terecht voor schoenen die u in de zorg kunt gebruiken. Deze schoenen zitten bijzonder comfortabel en geven uw voeten daarnaast steun wanneer u aan het wandelen bent. Ideaal dus, wanneer u voor een langere periode moet blijven staan of veel moet lopen. De schoenen zijn stevig en zorgen voor extra hygiëne op de werkvloer. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Neem dan een kijkje op onze zorg schoenen pagina.

Verder bestaat ons assortiment uit: