Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Compressie
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Compressiekousen

Compressiekousen worden gebruikt om zwellingen in de voeten en benen te doen afnemen. Deze zwellingen treden vaak op als we onvoldoende bewegen, door een kantoorbaan of een medisch probleem. Doordat er onvoldoende bloed wordt rondgepompt, kunnen er bloedstolsels ontstaan. Onze compressiekousen zullen de druk in de voeten en benen verhelpen, door vanaf de enkels druk uit te oefenen tot steeds minder druk op het bovenbeen. Dit zal de circulatie vergemakkelijken en zwellingen voorkomen.

Compressiesokken

Mooie compressiekousen, ook compressie sok genoemd, om zwelling in de voeten en benen te voorkomen. Lang stilzitten of -staan zorgt ervoor dat deze zwellingen kunnen ontstaan. Onze compressiekousen zijn de ideale oplossing om de druk in voeten en benen te verlagen. De zwellingen worden minder en de bloedcirculatie blijft op gang door gebruik van deze mooie compressiekousen.

Compressiekousen dames

Met goede compressiekousen zorgt u voor een betere bloedsomloop in uw kuiten of voeten. Zowel tijdens het sporten, zoals hardlopen, als tijdens het stilzitten werkt het. Wanneer u bijvoorbeeld lange tijd in een vliegtuig zit bevorderen de kousen uw bloedsomloop en de zuurstof in uw bloed waardoor uw spieren gezond blijven. Als laatste worden compressiekousen ook veel gedragen na het sporten, bij het herstel. Op deze pagina vindt u mooie sokken voor dames in verschillende kleuren en maten.

Compressiekousen heren

Compressiekousen worden vooral gedragen om uw bloedsomloop en het zuurstofgehalte in uw bloed te bevorderen. Doordat er een goede omloop is van uw bloed en er meer zuurstof in komt gaat het herstel van uw spieren sneller en beter. Dit is prettig wanneer u lange tijd stil zit, intensief sport of voor na het sporten. Zo blijven uw spieren gezond! Op Klompenexpert vindt u prachtige heren kousen met mooie prints of effen kleuren, welke is uw favoriet?