Klompen

Klompen zijn praktisch en stevig, daarom zijn ze ideaal om te gebruiken in de tuin of op het werk. Er zijn verschillende soorten klompen, bijvoorbeeld medische klompen, tuinklompen, veiligheidsklompen, klompschoenen en meer. De meeste klompen zijn niet alleen praktisch, maar ook aan het design is gedacht. Klompenexpert verkoopt dames klompen, heren klompen en kinderklompen in verschillende maten, kleuren en materialen. Zo kunt u kiezen uit houten klompen, leren klompen en plastic klompen.

1 - 80 van 488

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 7
 

1 - 80 van 488

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 7

Klompen kopen

Bent u op zoek naar klompen? Klompenexpert heeft een groot assortiment klompen voor dames, heren en kinderen. U kunt de klompen gebruik voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld in de tuin of op het werk.

Klompschoenen

Klompschoenen zijn ideaal als u graag klompen draagt, maar er toch netjes uit wilt zien. De klompschoenen zijn een perfecte mix van een klomp en een schoen. De klompschoenen komen in verschillende modellen. Bijvoorbeeld met een houten zool, open of gesloten hiel en sommige klompschoenen zijn waterdicht. De klompschoenen kunnen buiten en binnen gedragen worden.

Tuinklompen

Tuinklompen zijn perfect voor in de tuin, maar komen ook goed van pas op de camping of naar het strand. Tuinklompen zijn stevig en makkelijk schoon te maken. Daarnaast trekt u de klompen gemakkelijk aan en uit. Perfect voor een dagje tuinieren!

Werkklompen

Er zijn verschillende soorten werkklompen. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment medische klompen, te gebruiken in de gezondheidszorg. Daarnaast hebben we veiligheidsklompen met stalen neus of plastic klompen die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. De klompen zijn van topmerken als Sanita, Oxypas en Gevavi.