Natulive

alle producten van Natulive

De klompen van Natulive kenmerken zich door het subtiele design in vrolijke kleurtjes. De clogs van dit merk worden volledig gemaakt van rubber, wat ervoor zorgt dat de klompen extra soepel en buigzaam zijn. Daarnaast heeft dit als groot bijkomend voordeel dat de klomp eenvoudig kan worden schoongemaakt. Dit is ideaal wanneer u in een steriele omgeving zoals een ziekenhuis of verzorgingstehuis werkt. De klompen van Natulive zijn uiteraard ook fijn om binnenshuis te dragen of bij het werken in de tuin. Met Natulive kunt u alle kanten op!

10 artikelen 1 - 10 van 10

Er komen geen producten overeen met de selectie.

10 artikelen 1 - 10 van 10

Natulive klompen

Natulive is een echt kwaliteitsmerk op het gebied van klompen. Het merk is onderdeel van Gevavi, het bedrijf dat zich richt op het produceren van werk- en veiligheidsschoeisel. De klompen van Natulive zijn ideaal om te dragen tijdens het werk, maar zijn ook heerlijk comfortabel om te gebruiken als slipper binnenshuis. Via de filter aan de linkerzijde kunt u selecteren op de door u gewenste producteigenschappen zoals kleur, maat en prijs.


Tuinklomp Natulive

Het is heerlijkl om lekker in de tuin te kunnen werken in de zomer, herfst en lente. Natuurlijk worden schoenen dan gemakkelijk vies en dat kan niet zo prettig zijn. De ideale oplossing hiervoor is een tuinklomp en het topmerk Natulive heeft op Klompenexpert een hele mooie en uitgebreide collectie.