Klompschoenen

Klompenschoenen zijn er in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met houten loopzool of met een PU-loopzool, waterdicht of niet en met gesloten of open hiel. Klompschoenen worden zowel met als zonder stalen neuzen vervaardigd wat mede bepaald of het een veiligheidsklomp is. Klompschoenen zijn zeer gebruiksvriendelijk, veilig en comfortabel. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om de gewenste klompschoen uit het brede assortiment te selecteren. Naast klompschoenen kunt u bij ons ook terecht voor o.a. houten klompen, medische klompen, tuinklompen en klompsloffen.

1 - 80 van 99

 
Tuinklomp Gevavi Gino
SALE

Tuinklomp Gevavi Gino

€ 24,95

€ 19,95

1 - 80 van 99

Schoenklompen

Schoenklompen worden ook vaak Zweedse klompen genoemd. Een Zweedse klomp heeft van oorsprong een houten zool en een lederen bovenkant, iets dat comfortabeler is dan een houten bovenkant. Tegenwoordig worden zolen ook van andere materialen dan hout gemaakt om te zorgen voor een langere levensduur en een stroevere zool. Vaak is dit een Polyurethaan (PU) product dat een licht gewicht heeft maar tevens zeer sterk en slijtvast is. Bovenstaande schoenklompen zijn onder andere van het Nederlandse kwaliteitsmerk Gevavi.


Leren klompen

Klompschoenen zijn er in verschillende varianten, de leren schoenklomp is erg geliefd. De leren klompen van Klompenexpert zijn naast zeer kwalitatief ook nog eens heel mooi en stijlvol. Leren klompen zijn er in licht en in donker leer.


Gevavi klompschoenen

Gevavi is een Nederlandsmerk die een grote collectie klompschoenen aanbiedt op Klompenexpert. Gevavi biedt naast klompschoenen een divers aanbod aan klompen aan. Alle klompen van Gevavi zijn van hoge kwaliteit. De donkeren kleuren van de klompschoenen van Gevavi geven de klompen een stijlvol karakter.