Oxypas

alle producten van oxypas

Oxypas is het merk op het gebied van medische klompen en medische schoenen. Oxypas is al jarenlang één van de grootste spelers op het gebied van medisch schoeisel. Dankzij continue innovatie en door gebruik te maken van hoogwaardige materialen weet Oxypas zeer goede producten neer te zetten. Het schoeisel van Oxypas is altijd zo vervaardigd dat u er urenlang op kunt lopen en werken zonder last van uw voeten te krijgen. Daarnaast zijn veel modellen wasbaar, anti-statisch en/of voorzien van een anti-slip zool. Oxypas produceert dus het ideale schoeisel voor de zorgsector!

1 - 80 van 104

 

1 - 80 van 104

Oxypas medische klompen

Oxypas heeft de mooiste medische klompen en een zeer uitgebreide collectie op Klompenexpert. De medische klompen van Oxypas zijn er in bijzonder veel modellen, kleuren en maten. Oxypas weet wat belangrijk is bij medische klompen en heeft er daarom voor gezorgd dat de klompen heel gemakkelijk te reinigen zijn, waardoor de hygiëne gewaarborgd kan blijven.


Oxypas rubberen klompen

Oxypas heeft medische klompen in diverse materialen. Het merk heeft onder andere hele mooie rubberen klompen beschikbaar in erg veel verschillende kleuren en modellen. Gebruik de filters om te kijken welke klompen het beste bij uw wensen aansluiten.


Oxypas medische schoenen

Naast medische klompen heeft dit merk ook hele mooie medische schoenen die uiterst comfortabel lopen en een hele goede ondersteuning zijn aan de voet. Het kan prettig zijn om een medische schoen te dragen voor artsen.