Veiligheidsklompen

Veiligheidsklompen voldoen aan strenge EU-normen op het gebied van veiligheid. De klompen zijn voorzien van een stale neus, die een impact weerstaat van 200 joule en vallen in veiligheidsklasse SB of S3, waardoor deze zeer geschikt zijn voor professioneel gebruik. Klik op onderstaande werkklompen om deze direct online te bestellen of meer informatie. Naast deze veiligheidsklompen kunt u bij ons ook terecht voor normale klompschoenen.
 

SB en S3 Veiligheidsklomp

Tussen de verschillende veiligheidsschoenen zit uiteraard een verschil. De S (Safety) normen zijn door de EU vastgesteld om objectief te bepalen hoe veilig een schoen is. Veiligheidsnorm SB is het basisniveau, om dit predicaat te verdienen moet de schoen minimaal een stalen neus, een schokabsorberende hak en een goede beknellingsweerstand hebben. Om het predicaat S3 te mogen dragen moet de schoen aan alle eisen van SB voldoen en daarnaast ook antistatisch zijn, bestand tegen water, een antislipprofiel hebben en een stalen tussenzool tegen perforatie van onderaf.


Gevavi veiligheidsklomp

Gevavi is al 75 jaar een Nederlands merk dat mensen voorziet veiligheidsschoeisel. Zo heeft Gevavi ook de beste veiligheidsklompen. De klompen van Gevavi zijn beveiligd met diverse veiligheidsnormen en zijn een slimme keuze als u betrouwbare veiligheid wilt.