Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsklompen

Veiligheidsklompen voldoen aan strenge EU-normen op het gebied van veiligheid. De klompen zijn voorzien van een stale neus, die een impact weerstaat van 200 joule en vallen in veiligheidsklasse SB of S3, waardoor deze zeer geschikt zijn voor professioneel gebruik. Klik op onderstaande werkklompen om deze direct online te bestellen of meer informatie. Naast deze veiligheidsklompen kunt u bij ons ook terecht voor normale klompschoenen, medische klompen en medische schoenen.

Werkklompen

Tussen de verschillende veiligheidsschoenen zit uiteraard een verschil. De S (Safety) normen zijn door de EU vastgesteld om objectief te bepalen hoe veilig een schoen is. Veiligheidsnorm SB is het basisniveau, om dit predicaat te verdienen moet de schoen minimaal een stalen neus, een schokabsorberende hak en een goede beknellingsweerstand hebben. Om het predicaat S3 te mogen dragen moet de schoen aan alle eisen van SB voldoen en daarnaast ook antistatisch zijn, bestand tegen water, een antislipprofiel hebben en een stalen tussenzool tegen perforatie van onderaf.

Klompen met stalen neus

Voor sommige beroepen is een goede bescherming van de voeten essentieel. Vandaar dat er op deze site ook een collectie veiligheidsklompen met stalen neus te vinden is. Deze klompen zitten niet alleen erg comfortabel, ze zijn ook voorzien van een extra versteviging in de neus van de klomp waardoor de klomp minder snel slijt en uw voeten extra goed beschermt tegen scherpe voorwerpen van buitenaf.

Gevavi veiligheidsklompen

Gevavi is al 75 jaar een Nederlands merk dat mensen voorziet veiligheidsschoeisel. Zo heeft Gevavi ook de beste veiligheidsklompen. De klompen van Gevavi zijn beveiligd met diverse veiligheidsnormen en zijn een slimme keuze als u betrouwbare veiligheid wilt. Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over de veiligheidsklompen van het merk Gevavi