Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Sanita

Sanita

Sanita is de specialist in verschillende soorten klompen. Al sinds 1907 is deze Deense fabrikant gespecialiseerd in het maken van trendy maar zeer comfortabele klompen. Doordat de klompen van Sanita heerlijk comfortabel zijn worden ze veel gebruikt in de medische wereld. U kunt zonder problemen urenlang op deze klompen staan of lopen zonder dat u last krijgt van uw voeten of rug. De klompen van Sanita zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Met behulp van de filter aan de linkerkant vindt u eenvoudig en snel uw ideale Sanita klomp. Wilt u meer weten over Sanita? Lees hier dan alles over het merk!

Sanita schoenen

Het Deense merk Sanita staat bekend om hun klompen. Naast de medische klompen biedt Sanita ook vrijetijds klompen aan. Met de klompen van Sanita geeft u kleur aan iedere dag. Sanita heeft namelijk naast standaard witte en zwarte klompen, ook klompen in een leuke kleur of met een geweldige print. Een aantal klompen zijn geschikt voor het werken in het ziekenhuis of in de zorg, maar er zijn ook klompen voor in uw vrije tijd. Er is voor iedereen dus een Sanitaklomp.

Sanita klompen

Klompen van Sanita staan bekend om hun uitstekende voetbed die de juiste lichaamshouding stimuleren. Deze klompen voldoen aan alle eisen om als volwaardige ziekenhuisklomp te worden gebruikt. Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw Sanita klomp online te bestellen.

Sanita medische klompen

Sanita heeft ook een mooie medische klompen collectie voor u samengesteld op Klompenexpert. Deze klompen zijn zeer geschikt als u voor u werk in de OK staat, als zuster werkt, in de verpleging werkt of iets anders in de zorg. De medische klompen lopen heerlijk en zijn goed te reinigen.