Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Zweedse klompen

Zweedse klompen zijn al jaren populair. Dit komt natuurlijk omdat ze erg comfortabel zijn, maar daarnaast zijn ze ook erg mooi. De Zweedse klompen hebben een hak en een open of dichte hiel. De klompen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met print of met een hip riempje. De Zweedse klompen op Klompenexpert zijn van bekende merken als Gevavi en Sanita. U kunt de Zweedse klompen dagelijks dragen, in de tuin, op het werk of thuis.

Zweedse klompen kopen

De Zweedse klomp kenmerkt zich door het herkenbare uiterlijk. Zweedse klompen hebben een hip design, een kleine hak en zijn vaak voorzien van een riempje aan de bovenkant. U kunt de klompen krijgen in veel verschillende kleuren of met een print. De klompen zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. De klompen zijn erg stevig en lopen comfortabel.


Zweedse klompen dames

Zweedse klompen worden ook vaak klompschoenen of schoenklompen genoemd. Speciaal voor de dames hebben wij een mooi assortiment Zweedse klompen voor vrouwen geselecteerd. Ze klompen lopen erg comfortabel en dankzij de verschillende modellen en kleuren is er voor iedere dame een geschikte Zweedse klomp beschikbaar.

Zweedse klompen heren

Een Zweedse klomp heeft origineel een houten zool en bovenkant van leer. Inmiddels hebben de Zweedse klompen niet enkel een houten zool, maar ook andere materiaal zolen. De Zweedse klompen gaan daardoor erg lang mee en hebben een goede grip. Op klompenexpert hebben wij Zweedse klompen van onder andere van het kwaliteitsmerk Gevavi. Neem nu een kijkje in onze mannencollectie!


Zweedse klompen Gevavi

Gevavi is een Nederlands merk die vele klompen verkoopt, waaronder de bekende Zweedse klomp. Bij Gevavi staat de kwaliteit en het comfort van de klompen hoog in het vaandel. Gevavi biedt buiten Zweedse klompen een heel uiteenlopend aanbod aan klompen aan. Bent u op zoek naar een Zweedse klomp? Neem dan zeker een kijkje in de collectie van Gevavi.