Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Compressie
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Sockwell

Het Amerikaanse merk Sockwell staat vooral bekend om zijn duurzame producten. Alle compressiekousen worden met behulp van de nieuwste technieken gefabriceerd in de meest moderne molens van Amerika. Sockwell houdt het graag kleinschalig en zorgt ervoor dat schapenherders over het hele land hun wol kunnen leveren. Al deze Merino schapen moeten vrij kunnen grazen, dit zorgt voor de beste kwaliteit wol. Sockwell heeft producten van uitmuntende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarnaast zal het design van de compressiekousen hip en vrolijk zijn.

Compressie maten

Sockwell maakt voor hun compressiekousen gebruik van twee verschillende compressie maten uitgedrukt in mmHg. MmHg is een eenheid voor het aangeven van de mate van druk. Hoe hoger de mmHg, hoe meer druk de kous uitvoert op uw kuit. Dit betekent niet dat een kous met een hogere mmHg per se strakker zit. Deze druk zorgt voor het voorkomen van opzwelling, doordat er voor wordt gezorgd dat het bloed niet op een plek ophoopt. Daarnaast verbetert het de bloedcirculatie en verkleint het spataders. En als laatst voorkomt het vermoeidheid, doordat de spieren worden gestabiliseerd.

Compressie sok

Sockwell heeft de beste compressiekousen, ook compressie sok genoemd, om zwelling in de voeten en benen tegen te gaan en/of te voorkomen. Wanneer u voor langere tijd stilzit of stilstaat kunnen er zwellingen ontstaan. Met behulp van Sockwell kunt u zorgen dat de druk in de voeten en benen verlaagt. Naast het controleren van zwellingen, zorgen de compressiekousen er ook voor een betere bloedcirculatie.

Diabetes sok

Diabetici zijn veel eerder vatbaar voor infecties en ontstekingen, met name in de voet. Daarom heet Sockwell speciale diabetes kousen om de voeten te beschermen met een ademende en isolerende werking. Mensen met diabetes hebben namelijk een langere geneestijd bij wonden en in de voeten kan dit daardoor lang pijnlijk aanvoelen. De diabeteskousen zijn naadloos.