Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

BigHorn

BigHorn is een Nederlands kwaliteitsproduct en is met uiterste zorg vervaardigd uit hoofdzakelijk natuurlijke materialen. Het populierenhout dat verwerkt is in de zolen isoleert goed tegen kou en warmte en is vormvast, waardoor een blijvende steun voor voeten en rug wordt verkregen. Daarnaast ontstaan er door hout geen allergische reacties en is het een volkomen hygiënisch product. BigHorn klompen zijn o.a. getest op slip- en slijtweerstand, buigb­stendigheid, zool-verbinding en olie bestendigheid. Uit deze tests kwam naar voren, dat BigHorn klompen voldoen aan de eisen van NEN-EN-347-1 en daarom CE-gecertificeerd zijn.

BigHorn klompen

Dit kwaliteitsmerk maakt de beste klompen die een zeer goede ondersteuning bieden aan de voet en het lichaam. De klompen van BigHorn zijn erg comfortabel, hebben een prettige pasvorm en zien er erg mooi uit. Kijk hierboven eens welke klompen bij u passen.

Bighorn gezondheidsslippers

De bekende gezondheidsslippers van BigHorn zijn erg populair bij mensen die werkzaam zijn in de zorg. Dit komt mede door de unieke vorm, die zorgt voor goede ondersteuning voor uw rug en voeten. Deze goede ondersteuning is noodzakelijk voor mensen die de hele dag staan. Daarnaast kunnen bijna alle slippers gemakkelijk worden versteld dankzij de klittenband bandjes waardoor u altijd de perfecte pasvorm heeft. Bekijk snel alle kleuren en vindt uw favoriet!