Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Zorgkleding

Als u lange, intensieve dagen maakt in de zorg is het belangrijk om voorzien te zijn van de juiste werkkleding. Bij klompenexpert vindt u een ruim aanbod aan zorgkleding. Of u nu op zoek bent naar een jas, een fijne broek of een shirt die u kunt dragen tijdens u werk, bij ons zit u aan het juiste adres. U vindt hier veel verschillende kleding van verschillende topmerken. Neemt u zelf een kijkje op onze pagina om dit te ontdekken. Door middel van de filters aan de linkerkant van het scherm kunt u uw wensen aangeven.

Zorgkleding dames

Op Klompenexpert vindt u een breed aanbod van kleding die u kunt dragen in de zorg. Denk hierbij aan kleding als jassen, broeken en shirts. De zorgkleding die u vindt op Klompenexpert is afkomstig van verschillende merken. Hierbij valt er zeker niks te zeggen over de kwaliteit. Deze is uitstekend. Ontdek het zelf door een kijkje te nemen in de collectie. Gebruik de filters aan de linkerkant om te vinden waar u naar op zoek bent.

Zorgshirt

Een zorgshirt wordt graag gedragen door verschillende zorgverleners. Een shirt is te combineren met een bijpassende zorgbroek, maar kan ook zeker gedragen worden met een jeans zodat het minder formeel oogt. U kunt bij Klompenexpert terecht voor verschillende borgshirts, denk hierbij in kleur en model. Ontdek de collectie door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant van het scherm.

Zorgbroek

Naast een zorgshirt kan een fijne zorgbroek ook van belang zijn. Een zorgbroek zit comfortabel tijdens het werk en dat is natuurlijk een van de wensen tijdens een lange werkdag. U vindt bij ons dan ook zorgbroeken in verschillende modellen en kleuren welke u kunt matchen met een bijpassend borgshirt.

Zorgjas

Een zorgjas met veel comfort en kwaliteit is onmisbaar tijdens het werk in de zorg. Of u nu een beroep heeft in het ziekenhuis, verzorgingstehuis, thuiszorg of revalidatiecentrum, bij Klompenexpert bieden wij kleding die bij ieder beroep in de zorg past.