Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Gevavi

alle producten van Gevavi

Gevavi is een oer Hollands merk dat al meer dan 75 jaar werkt vanuit de passie om mensen te voorzien van duurzaam en veilig schoeisel. Door innovaties door de jaren heen is het assortiment van de traditionele klomp uitgegroeid tot een breed scala aan houten klompen, klompschoenen, tuinklompen en klompsloffen. Klompenexpert heeft een nauwe samenwerking met Gevavi wat resulteert in dit brede assortiment klompen welke snel geleverd kunnen worden.

Gevavi klompen

Op deze pagina staat een uiteenlopend assortiment weergegeven van de diverse Gevavi klompen. Dit kwaliteitsmerk heeft heel mooie, comfortabele en functionele klompen in het assortiment van Klompenexpert. Naast reguliere klompen biedt Gevavi ook klompschoenen, klomp sloffen, medische klompen en nog veel meer. Voor veiligheidsklompen bent u ook bij Gevavi aan het juiste adres!

Gevavi schoenklomp

Gevavi heeft een mooi assortiment aan schoenklompen. Schoenklompen hebben een fijne pasvorm en middelen perfect tussen een klomp en een schoen in. Dit maakt de schoenklompen ideaal voor verschillende bezigheden. De klompen zijn comfortabel genoeg om thuis te dragen maar functioneren ook prima op werk of in de tuin.

Gevavi veiligheidsklompen

Het merk Gevavi is een bekende leverancier van betrouwbare en stevige veiligheidsklompen. Veiligheidsklompen zorgen niet alleen voor steun tijdens het wandelen, de klompen zorgen ook voor extra veiligheid. Zo bestaan er onder andere Gevavi klompen met een stalen neus waardoor uw tenen en voeten beter beschermd worden tegen klappen van buitenaf. Daarnaast zijn deze extra stevige klompen erg duurzaam. Kijk naar de Gevavi veiligheidsklompen voor meer informatie over de klompen van dit merk.