Gevavi

Gevavi is een oer Hollands merk dat al meer dan 75 jaar werkt vanuit de passie om mensen te voorzien van duurzaam en veilig schoeisel. Door innovaties door de jaren heen is het assortiment van de traditionele klomp uitgegroeid tot een breed scala aan houten klompen, klompschoenen, tuinklompen en klompsloffen. Klompenexpert heeft een nauwe samenwerking met Gevavi wat resulteert in dit brede assortiment klompen welke snel geleverd kunnen worden.
 
Tuinklomp Gevavi Gino
SALE

Tuinklomp Gevavi Gino

€ 24,95

€ 19,95

Gevavi klompen

Op deze pagina staat een uiteenlopend assortiment weergegeven van de diverse Gevavi klompen. Dit kwaliteitsmerk heeft heel mooie, comfortabele en functionele klompen in het assortiment van Klompenexpert. Naast reguliere klompen biedt Gevavi ook klompschoenen, klomp sloffen, medische klompen en nog veel meer.

Gevavi medische klompen

Voor mensen die werken in de medische sector heeft Gevavi een uitgebreid assortiment aan medische klompen. Dit zijn speciale klompen die orthopedische ondersteuning bieden tijdens lange diensten en daarbij ook goed te reinigen zijn om zo de hygiëne te waarborgen.


Gevavi Zweedse klompen

Gevavi is een grote leverancier van de mooiste Zweedse klompen. Op Klompenexpert vindt u Zweedse klompen voor dames, heren en kinderen. De Zweedse klompen van Gevavi zijn gemaakt van leer en hebben een PU of houten zool.


Gevavi houten klompen

Gevavi heeft een uitgebreid assortiment van houten klompen op klompenexpert. Er zijn diverse kleuren beschikbaar zoals gele houten klompen en Friese blauwe klompen. De houten klompen van Gevavi zijn beschikbaar in heel veel maten en zijn geschikt voor dames, heren en kinderen.