Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Werkklompen

Bij Klompenexpert vindt u een uitgebreide collectie werkklompen die geschikt zijn om te gebruiken voor diverse sectoren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar medische klompen voor in de gezondheidszorg? Of zoekt u meer een stevige klomp met een stalen neus? Dan bent u bij ons in beide gevallen aan het juiste adres! Hier vindt u klompen van diverse kwaliteitsmerken zoals Sanita, Oxypas, Gevavi en Wock. De werkklompen zijn geschikt voor zowel dames als heren en deze zijn beschikbaar in verschillende mooie uitvoeringen. Zo weet u zeker dat er ook een geschikte klomp bij zit voor u!

Werkklompen kopen

Op zoek naar een comfortabele werkklomp van stevige kwaliteit? Dan bent u bij Klompenexpert zeker aan het juiste adres! Hier vindt u diverse soorten klompen met een comfortabele pasvorm. De veiligheidsklasse van schoenen en klompen wordt aangeduid van SB tot S5. S5 biedt de meest ruime bescherming. SB: Een verharde neus van staal of plastic. S1: Antistatisch en een energie absorberende hak. S1P: Anti-perforatie zool S2: Verhoogde waterdichtheid. S3: Verharde tussenzool en antislipprofiel. S4: Geheel waterdicht. S5: Verharde tussenzool en antislipprofiel.

Veiligheidsklompen

De veiligheidsklompen op Klompenexpert hebben een prettige pasvorm en een optimaal draagcomfort. De zool van de veiligheidsklompen is vaak van slijtvast polyurethaan (PU) gemaakt en de bovenzijde van de klomp is vaak gemaakt van leer.

Werkklompen dames

Speciaal voor de dames hebben we een mooie collectie aan werkklompen samengesteld. Een werkklomp moet zorgen voor een goede ondersteuning van de damesvoeten waardoor u urenlang kunt wandelen en bewegen, zonder pijn te voelen. Geen wonder dat klompen al jarenlang in de zorg gebruikt worden als werkklompen. Ook in andere sectoren worden deze klompen steeds vaker gebruikt. Neem een kijkje voor meer informatie.

Werkklompen heren

Ook hebben wij een mooie collectie werkklompen voor heren op de site staan. De werkklompen zijn beschikbaar in verschillende veiligheidsklasse. Zo zijn er klompen met een verharde neus waardoor uw voeten extra beschermd worden tegen voorwerpen van buiten af. Tevens slijten de werkklompen hierdoor minder snel. Nieuwsgierig naar onze veiligheidsklompen? Neem dan een kijkje op onze pagina over veiligheidsklompen.