Ziekenhuis klompen

Speciaal voor medisch specialisten biedt Klompenexpert een ruim assortiment ziekenhuis klompen. Deze klompen zijn voorzien van een speciaal voetbed dat rug- en nek klachten voorkomt en de klompen geschikt voor langdurige dagelijks gebruik. Onderstaande clogs zijn van de bekende merken Bighorn en Sanita en voldoen aan alle eisen voor het gebruik in een ziekenhuis. Naast de standaard witte modellen kunt u bij ons ook terecht voor vrolijke kleurrijke ziekenhuisklompen.

1 - 80 van 257

 

1 - 80 van 257

Klompen Ziekenhuis

In het ziekenhuis worden door zowel de chirurgen als de verpleging 'klompen' gedragen. Deze ziekenhuisklompen, ook wel 'clogs' genoemd moeten voldoen aan verschillende strengen normen betreffende geluid, demping en hygiëne. Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw ziekenhuisklompen online te bestellen.


Zuster Klompen

Voor in het ziekenhuis zijn er ook speciale klompen voor zusters. Het diverse assortiment op Klompenexpert biedt u de mooiste klompen voor zusters. Er zijn verschillende modellen beschikbaar met diverse materialen en kleuren. Bekijk bij ons welke zuster klopen het beste bij u passen.


Materiaal Klompen

Het materiaal van uw klompen is belangrijk en is afhankelijk van uw voorkeur. Wij hebben diverse soorten materialen en ieder materiaal heeft een andere uitstraling. Alle materialen die gebruikt worden zijn hoogwaardig en creëren een kwalitatieve klomp. Zo zijn er plastic klompen, leren klompen en rubberen klompen.


Beste medische klompen

Klompen in het ziekenhuis zijn er voor zusters, verpleegkundige en voor op de OK. Welke klomp het beste bij uw werkzaamheden past, kan een moeilijke keuze zijn. Wij van Klompenexpert adviseren u graag in welke klompen de beste zijn. Kijk daarom eens op onze uitgebreide adviespagina.