Medische Klompen

Medische klompen van de kwaliteitsmerken Bighorn klompen, Sanita klompen en Birkenstock klompen zijn erg populair bij mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en worden daarom ook wel verpleegkundige klompen of ziekenhuis genoemd. Het gezondheidsvoetbed dat deze zorgklompen hebben maakt urenlang lopen en staan gemakkelijk en comfortabel, zonder last te krijgen van pijnlijke voeten en/of vermoeidheid in de benen. Ook is deze klomp gemakkelijk te reinigen. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om op uw schoenmaat of gewenste kleur te selecteren. Bestel hier uw medische klompen online of klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

1 - 80 van 257

 

1 - 80 van 257

Verpleegkundige klompen

De clogs van het Deense merk Sanita en het Nederlandse Bighorn worden door vele verpleegkundigen en andere ziekenhuismedewerkers gebruikt omdat deze "schoenen" zeer hygiënisch zijn en het goede voetbed hen in staat stelt om de gehele dag te blijven staan. De PU-laag in combinatie met het populierenhout van de Bighorn klompen zorgt ervoor dat de zool goed isoleert tegen de kou en slijtvast is. De Sanita clogs staan bekend om het goed gevormde voetbed en bovendien zijn de klompen van Sanita en de andere merken ook met allerlei leuke prints verkrijgbaar. Kijk in het matenoverzicht om te zien welke medische klompen er in ons assortiment zitten die in uw maat beschikbaar zijn.


Sanita

Sanita maakt de beste klompen voor jou. Al meer dan 110 jaar maakt dit Deense bedrijf de mooiste klompen, ook voor medische beroepen. De klompen worden zo gemaakt dat u met gemak uren kunt staan of lopen op de Sanita klompen. De klompen van Sanita zijn dus ideaal als u lange diensten draait als dokter, zuster of verpleegkundige. Naast Sanita klompen zijn er ook diverse klompen van andere topmerken, zoals Bighorn en Birkenstock.


Ziekenhuis klompen

Voor medische specialisten heeft het merk Sanita de beste klompen in het assortiment van Klompenexpert. De klompen zijn gemakkelijk te reinigen, lopen zeer comfortabel en zijn van uitmuntende kwaliteit. De ziekenhuisklompen van Sanita zijn een goede ondersteuning tijdens het werken van intensieve diensten in het ziekenhuis.