Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Medische Klompen

Medische KlompenMedische klompen van de kwaliteitsmerken Bighorn klompen, Sanita klompen en Birkenstock klompen zijn erg populair bij mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en worden daarom ook wel verpleegkundige klompen of ziekenhuis genoemd. Het gezondheidsvoetbed dat deze zorgklompen hebben maakt urenlang lopen en staan gemakkelijk en comfortabel, zonder last te krijgen van pijnlijke voeten en/of vermoeidheid in de benen. Ook is deze klomp gemakkelijk te reinigen. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om op uw schoenmaat of gewenste kleur te selecteren. Bestel hier uw medische klompen online of klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Klompen medisch

Op de site van Klompenexpert vindt u een ruim assortiment aan medische klompen. Een andere term voor de medische klomp is gezondheidsklompen, aangezien deze klompen vaak worden gebruikt in de zorgsector. Medische klompen zijn zeer comfortabel om te gebruiken tijdens het werken omdat ze niet alleen een goede steun bieden, maar ook zeer comfortabel zitten. Zo kunt u urenlang rondwandelen zonder last te krijgen van uw voeten. De medische klompen zijn beschikbaar in verschillende modellen en gemaakt van verschillende materialen. Zo is er voor ieder een geschikt paar aanwezig. Bent u op zoek naar meer informatie over de medische klompen op deze site? Neem dan een kijkje op onze adviespagina voor medische klompen.

Medische klompen dames

In de zorgen werken veel dames, als verpleegkundige, ondersteunende of met een andere functie. Een ding is zeker, de zorg vraagt veel van u en uw lichaam. Goede schoenen zijn dus cruciaal tijdens uw werk. Medische klompen zijn speciaal gemaakt om te dragen tijdens dit zware werk. Ze ondersteunen uw voeten en zo ook de rest van uw lichaam de gehele dag door. Daarnaast hebben ze leuke printjes en zijn erg hygiënisch. Dit maken medische klompen het beste schoeisel voor werk in de zorg! Voor welk paar gaat u?

Verpleegkundige klompen

De clogs van het Deense merk Sanita en het Nederlandse Bighorn worden door vele verpleegkundigen en andere ziekenhuismedewerkers gebruikt omdat deze "schoenen" zeer hygiënisch zijn en het goede voetbed hen in staat stelt om de gehele dag te blijven staan. De PU-laag in combinatie met het populierenhout van de Bighorn klompen zorgt ervoor dat de zool goed isoleert tegen de kou en slijtvast is. De Sanita clogs staan bekend om het goed gevormde voetbed en bovendien zijn de klompen van Sanita en de andere merken ook met allerlei leuke prints verkrijgbaar.

Ziekenhuis klompen

Voor medische specialisten heeft het merk Sanita de beste klompen in het assortiment van Klompenexpert. De klompen zijn gemakkelijk te reinigen, lopen zeer comfortabel en zijn van uitmuntende kwaliteit. De ziekenhuisklompen van Sanita zijn een goede ondersteuning tijdens het werken van intensieve diensten in het ziekenhuis. De klompen zijn beschikbaar in verschillende modellen en in verschillende kleuren zodat u een extra ruime keuze heeft.

Zuster klompen

Wanneer u veel moet lopen tijdens het werken, is het belangrijk voorzien te zijn van een juiste werkschoen of werkklomp. In de pagina zuster klompen vindt u een overzicht van onze werkschoenen die speciaal geschikt zijn voor zuster, of voor andere banen waar veel lopen een grote eis is. Kijk in het matenoverzicht om te zien welke zuster klompen er in ons assortiment zitten die in uw maat beschikbaar zijn.


Verder bestaat ons assortiment uit: