Verpleegkundige klompen

Hieronder vindt u het grootste assortiment verpleegkundige klompen. Klompenexpert biedt klompen in alle soorten en maten van bekende merken zoals Sanita en Bighorn aan. Als u vragen heeft over de verpleegkundige klompen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Telefonisch en per mail reageren wij snel op uw vragen. Als u als verpleegkundige werkt heeft u de keuze uit alle soorten en maten in alle kleuren. Omdat deze klompen voor dagelijks gebruik zijn bevatten ze een gezondheidsvoetbed die ervoor zorgt dat u geen rug- en nekklachten krijgt.

1 - 80 van 257

 

1 - 80 van 257

Klompen Verpleegkundige

Bovenstaande clogs zijn van de kwaliteitsmerken Bighorn en Sanita. Deze klompen voldoen aan alle eisen voor de medische wereld waardoor ze perfect te gebruiken zijn in de verpleging. Naast de standaard witte modellen zijn er tegenwoordig ook veel leuke kleurrijke modellen verkrijgbaar zodat ook uw werkoutfit er vrolijk uitziet. Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie en om uw clogs goedkoop online te bestellen.


Zuster Klompen

Ook voor zusters zijn er speciale klompen en die vindt u bij Klompenexpert. Wij hebben een divers assortiment in kwalitatieve en stijlvolle zuster klompen. Bekijk de zusterklompen in verschillende materialen, kleuren, en schoenmaten.


Materiaal Klompen

Op Klompenexpert bieden wij de beste medische klompen aan van verschillende materialen. Zo zijn er plastic klompen, leren klompen en rubberen klompen. De klompen hebben allemaal een unieke uitstraling. De klompen zijn stuk voor stuk van uitmuntende kwaliteit. Kijk wel materiaal past bij de verpleegkundige klomp die u zoekt.


Beste medische klompen

Wilt u graag advies in welke klompen het beste zijn voor uw medische beroep? Op onze advies pagina geven wij advies in welke medische klompen het beste zijn voor u. Op Klompenexpert bieden wij klompen met een orthoperdisch design, anti-slip zool, anti-statische eigenschappen en klompen die gemakkelijk steriliseerbaar zijn.