Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Aigle

Aigle

Waar Aigle van oudsher bekend staat om haar hoge kwaliteit laarzen, heeft het ook een fantastisch assortiment klompen. Alle producten van het merk worden met de hand gemaakt in Frankrijk, en dat merkt u aan de kwaliteit. Zo zijn de klompen heerlijk stevig en comfortabel, en kunt u er gerust de hele dag mee uit de voeten. Ontdek de verschillende klompen, tuinklompen en clogs in het assortiment, en bestel vandaag nog uw nieuwe Aigle klompen.

Aigle tuinklompen

Het merk kon haar kwaliteit en ervaring van de ontwikkeling van laarzen makkelijk doortrekken naar de ontwikkeling van klompen, en zo zijn ook de prachtige Aigle tuinklompen ontstaan. Deze moderne variant van de ouderwetse klomp is gericht op gebruik in de tuin, zo zijn ze vaak comfortabeler en lichter dan traditionele klompen. Dus zoekt u specifiek klompen voor tijdens uw tijd in de tuin? Ontdek dan zeker de Aigle tuinklompen!

Aigle klompen dames

Aigle heeft in haar assortiment uiteraard klompen voor zowel dames als heren. Zo kunt u kiezen uit verschillende maten, stijlen en materialen om zo precies de klompen te vinden die bij uw wensen aansluiten. De klompen zijn voorzien van een goed voetbed, waardoor ze comfortabel lopen terwijl ze er ook nog een leuk uitzien. Ontdek het assortiment en kies uw nieuwe dames klompen.

Aigle klompen heren

In het assortiment van Aigle kunnen de heren klompen natuurlijk niet ontbreken. Zo kunt u kiezen uit verschillende maten, van relatief kleine maten tot zelfs grote maten zoals maat 45, maat 46 of maat 47. Uiteraard zijn er regelmatig updates in het assortiment en de voorraad, zodat u zoveel mogelijk verschillende maten beschikbaar zult zien. Dus heren, bent u op zoek naar een comfortabele en stevige klomp? Ontdek dan Aigle!