Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Schoenen voor in de zorg

Als u in de zorg werkt, bent u veel aan het lopen en staan. Daarom zijn goede schoenen erg belangrijk. Schoenen voor in de zorg moeten voldoen aan een aantal eisen. Ze moeten beschikken over een orthopedisch design met de optimale pasvorm. Daarnaast moeten de schoenen makkelijk te steriliseren zijn. Tot slot heeft de schoen een handige anti-slip zool. Klompenexpert heeft een fraai assortiment medische schoenen die perfect gebruikt kunnen worden in de zorg.

Zorg schoenen

Als u in de zorg werkt, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Schoenen voor in de zorgsector zijn vooral praktisch. Ze beschikken over een anti-slip zool, orthopedisch voetbed en zijn makkelijk schoon te maken. Hierdoor kunt u uren lopen en staan op de schoenen. Ideaal tijdens een lange werkdag! Tegenwoordig doen merken als Oxypas en Wock er ook alles aan om de medische schoenen zo stijlvol mogelijk te maken. Bent u dus niet alleen op zoek naar een funtionele maar ook een leuke schoen voor in de zorg? Dan bent u hier dus aan het juiste adres!

Werkschoenen dames zorg

Op deze pagina vindt u een mooi assortiment werkschoenen voor dames in de zorg. Wanneer u in de zorg werkt zult u veel te maken krijgen met lange werkdagen waarbij veel lopen en lang staan vaak voor zal komen. Om pijnlijke voeten en vervelende klachten te voorkomen zijn goede werkschoenen dus van essentieel belang. De merken op deze site hechten dan ook veel belang aan de levering van zorgschoenen waar uw werkdagen een stuk aangenamer door worden.