Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Houten Klompen

Klompenexpert verkoopt houten klompen die op traditionele wijze zijn vervaardigd van populierenhout. Naast de draagklompen met klassieke motieven zijn er ook moderne houten klompen met opvallende kleuren en decoraties en zijn er geschuurde houten klompen beschikbaar. Klik op onderstaande afbeeldingen om direct uw houten klomp online te bestellen of voor meer informatie. Naast houten klompen kunt u bij ons ook terecht voor o.a. klompschoenen, medische klompen, tuinklompen en klompsloffen.

Klompen hout

Wilt u graag houten klompen kopen? Dan bent u op deze pagina op het juiste adres. Wij hebben een leuk assortiment dames en heren klompen gemaakt van hout. Deze oer Hollandse klompen zorgen voor een stevige ondersteuning tijdens het lopen en hebben een makkelijk instap model. Naast de gewone houten klomp hebben wij ook leuke houten klompen voor kinderen. Deze houten kinderklompen zien er niet alleen leuk uit, ze geven ook een goede ondersteuning aan de voeten van uw kinderen. Behalve de traditionele kleuren heeft u bij ons ook de keuze uit diverse houtkleurige klompen. Op de site van Klompenexpert vindt u klompen gemaakt van verschillende materialen zoals plastic klompen, leren klompen, houten klompen en kunststof klompen. Bestel direct uw houten klompen online door te klikken op bovenstaande afbeeldingen.

Houten klompen kind

Voor kinderen vindt u op deze site ook prachtige klompen. De klompen zijn er van verschillende materialen en kleuren, ook houten klompen zijn beschikbaar in verschillende kindermaten. De klompen zijn op de site beschikbaar van schoenmaat 18 tot en met 36 of hoger. Zo kan uw kindje buiten en in de tuin rond rennen ik houten klompen, met of zonder printje erop. Daarnaast lopen de klompen prettig en beschermen de voetjes goed. Welk paar vindt uw kindje het leukste?