Houten Klompen

Klompenexpert verkoopt houten klompen die op traditionele wijze zijn vervaardigd van populierenhout. Naast de draagklompen met klassieke motieven zijn er ook moderne houten klompen met opvallende kleuren en decoraties en zijn er geschuurde houten klompen beschikbaar. Klik op onderstaande afbeeldingen om direct uw houten klomp online te bestellen of voor meer informatie. Naast houten klompen kunt u bij ons ook terecht voor o.a. klompschoenen, medische klompen, tuinklompen en klompsloffen.
 

Klompjes

Naast de gewone houten klomp hebben wij ook een groot assortiment aan leuke kinder kinder- en babyklompjes. Behalve de traditionele kleuren heeft u bij ons ook de keuze uit diverse kleuren houten klompjes. Bestel direct uw houten klompjes online door te klikken op bovenstaande afbeeldingen.


Rubberen Klompen

Rubberen klompen kunnen heel goed gebruikt worden bij medische beroepen zaals verpleegkundige, zuster of dokter in de OK. Natuurlijk kunnen de klompen ook gebruikt worden als u naar het strand gaat, in de tuin gaat werken of andere doeleinden. De rubberen klompen zijn erg stevig, makkelijk schoon te maken en heerlijk comfortabel.


Plastic Klompen

Klompen van plastic worden steeds populairder. De mooiste klompen van plastic zijn bij Klompenexpert beschikbaar in diverse kleuren, modellen en maten. De collectie op Klompenexpert is bijzonder uitgebreid.


Leren Klompen

Klompenexpert heeft een groot assortiment aan de beste leren klompen in hoogwaardige kwaliteit. De klompen lopen zeer comfortabel, want de leren klompen hebben een hele goede pasvorm. U kunt lang genieten van uw klompen, omdat de klompen van leer van hele hoge kwaliteit zijn.