Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

CrocsCrocs zijn gemaakt van een speciaal soort kunststof van hoge kwaliteit dat super zacht aanvoelt, geurbestendig is en niet plakt aan uw voeten. Daarnaast zijn alle producten van Crocs voorzien van een anti-slipeffect. Dit maakt de producten fantastisch voor gebruikt in ziekenhuizen, klinieken, etc. De producten uit de Crocs @ Work serie zijn speciaal gemaakt voor professioneel gebruik. De producten zijn daarnaast geweldig voor gebruik in en rondom het huis. Bekijk hieronder het hele assortiment Crocs.

Crocs klompen

Bij Klompenexpert vindt u een groot aanbod Crocs in verschillende modellen, kleuren en prijsklassen. Bestellen via Klompenexpert is gemakkelijk en snel! U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL en PayPal. Bovendien kun je er voor kiezen om je rekening achteraf te betalen. Zo kun je al genieten van je nieuwe aankopen en betaal je de rekening pas na 14 dagen. Levering is bij ons snel en direct aan huis!

Werk Crocs

Als u werkt in de horeca of medische sector kunnen klompen die makkelijk te reinigen zijn erg handig zijn. Daarom heeft Crocs een werklijn opgericht 'Crocs at work' en deze klompen van Crocs zijn zeer geschikt om mee te werken. Daarnaast begrijpt Crocs dat u tijdens het werk veel staat en daarom biedt het voetenbed optimale ondersteuning.

Crocs crocband

De Crocs Crocband serie bestaat uit allerlei hippe crocs. De combinatie van het comfort van Crocs met het hippe design van de Crocband serie is een populaire. Bekijk de serie door deze te selecteren in de filters aan de linkerkant!