Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Zorgklompen

Voor zorgklompen van hoogwaardige kwaliteit kunt u ook terecht bij Klompenexpert. Hier vindt u een schitterende collectie zorgklompen in een tal van kleuren en maten. De zorgklompen op onze website zijn eenvoudig te reinigen en zijn hierdoor ideaal om te dragen in verpleeghuizen, ziekenhuizen of bij ander werk in de zorg. U kunt kiezen voor zorgklompen met open hiel of zorgklompen met gesloten hiel.

Klompen zorg

Bent u op zoek naar klompen voor in de zorg? Dan bent u bij Klompenexpert aan het juiste adres! Werkklompen voor in de zorg zijn voorzien van een extra zacht voetbed, zodat u geen last krijgt van uw voeten wanneer u meerdere uren achter elkaar moet blijven staan. Daarnaast zijn de klompen voor in de zorg van onze website ook gemakkelijk schoon te houden. We hebben onder andere een ruime collectie witte klompen voor u in de aanbieding. De witte kleur zorgt onbewust voor een extra gevoel van hygiëne bij patiënten, omdat wit een besmettelijke kleur is die goed schoon moet worden gehouden. Natuurlijk zijn de zorg klompen beschikbaar in verschillende kleuren en in verschillende modellen, zo zit er voor ieder een geschikt model tussen. Naast een ruime collectie aan zorgklompen hebben we ook een collectie schoenen voor in de zorg op de site Klompenexpert.nl beschikbaar.

Klompen in de zorg

Klompen zijn voor zorgmedewerkers een van de meest populaire schoenen. Dat is ook niet zo gek aangezien de klompen heerlijk lopen door de dikke zool en het zachte voetbed. Daarnaast zijn de klompen stevig en makkelijk schoon te houden wat zorgt voor goede hygiëne op de werk vloer. De klompen die u op deze pagina vindt zijn speciaal ontworpen voor zorgmedewerkers en voldoen dus aan alle eisen. Als kers op de taart hebben de klompen ook nog eens prachtige printjes en kleuren, om uw outfit een beetje mee op te leuke! Voor welk paar gaat u?