Type Klomp
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Kinderklompen

Klompen voor kinderen zijn heerlijk om lekker buiten te spelen. De klompen zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en zijn erg stevig. De kinderklompen hebben vrolijke kleuren, maar u kunt ook kiezen voor een zwarte klomp. De kinderklompen zijn van topmerken als Birkenstock, Gevavi en Natulive. De klompen zijn geschikt voor jongens en meisjes.

Klompen kind

Hippe klomp voor kinderen, bij Klompenexpert vindt u ze. De kinderklompen hebben vrolijke kleuren en motieven. U kunt kiezen voor een houten kinderklomp, plastic tuinklompen of kinder klomppantoffels. Klompen zijn ideaal om te dragen op de camping, in de tuin, op het strand of gewoon lekker thuis. De klompen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor jongens en meisjes.

Houten klompen kind

Klompen zijn er voor iedereen, of je nou groot, klein, man of jongen, meisje of vrouw bent. Daarom hebben wij op Klompenexpert de leukste klompen voor kinderen in kleine maten. Ook voor kinderen hebben wij een speciale collectie houten klompen samengesteld. Deze klompen zien er niet alleen erg leuk uit, de klompen zitten heerlijk voor die kleine voetjes!

Tuinklompen kind

Ook voor kinderen hebben we een kleine collectie aan tuinklompen samengesteld. Tuinklompen zijn ideaal voor kinderen die graag willen buitenspelen en veel willen rondrennen. De tuinklompen hebben een ligt gewicht en zitten daarnaast erg comfortabel waardoor uw kinderen minder last krijgen van pijntjes. De flexibele zolen zorgen daarnaast voor extra schokdemping! Ideaal dus.

Klompsloffen kind

Speciaal voor kinderen hebben we een kleine collectie klompsloffen samengesteld. Klompsloffen op de site van Klompenexpert zitten extra lekker en zorgen ervoor dat de voetjes van uw kinderen heerlijk warm blijven tijdens koude dagen. Dankzij het fijne model zitten de sloffen bijzonder comfortabel. Maak u kinderen nu heerlijk blij met een leuke klompslof van klompenexpert!