Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Scholl

Scholl

De schoenen van Scholl zijn erop gericht om de gezondheid, het comfort en het welzijn van uw te verbeteren. Het merk, opgericht door Dr Scholl in 1899, is ontstaan vanuit een wetenschappelijke benadering van de voeten, en hoe de juiste stand daarvan een positief effect heeft op uw gehele lichaam. Klachten ontstaan door een verkeerde voethouding kunnen door de schoenen van Scholl worden voorkomen. De schoenen zijn er in verschillende vormen, waarbij het assortiment op dé Klompenexpert zich natuurlijk voornamelijk richt op de Scholl klompen. Hippe designs in combinatie met een gezond effect, wat wilt u nog meer. Hieronder bekijkt u het gehele assortiment!

Scholl slippers

Een van de populaire producten van Scholl zijn de slippers. Deze slippers hebben dezelfde medische achtergrond, waardoor deze in tegenstelling tot een hoop andere merken heerlijk zitten en een stevige ondersteuning geven aan uw voeten. De slippers van dit merk helpen jaarlijks duizenden mensen bij het verminderen van pijn en klachten aan de voeten.

Scholl klompen

De klompen van Scholl sluiten helemaal aan bij het gedachtegoed van Dr Scholl, namelijk gezondheid, comfort en stabiliteit creëren. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten klompen, zo heeft u de medische klompen, de clogs maar ook klomppantoffels. De laatste soort spreekt redelijk voor zich, terwijl de medische klompen zeer populair zijn in de zorg. Dit is te danken aan het comfort waarmee men hier de hele dag op rond kan rennen, zonder dat je last krijgt van pijnlijke voeten. Zo helpt de medische achtergrond van Scholl onze medische medewerkers weer. Naast deze klomp soorten kunt u ook kiezen voor verschillende series, zoals Scholl Evo, Scholl New Bonus en Scholl Work. Dus waar kiest u voor? Klompen met een hak? Of zoekt u meer een specifieke kleur? Ontdek het assortiment en kies uw nieuwe klompen.