Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Tuinklompen

Tuinklompen komen perfect van pas als werkschoenen in de tuin, op de camping of op het strand. Alle tuinklompen zijn gemakkelijk en snel aan te trekken en tegelijkertijd stevig genoeg om de hele dag goed op te lopen. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om te selecteren op bijvoorbeeld schoenmaat of kleur. Naast onderstaande tuinklompen kunt u bij ons ook terecht voor houten klompen en klompschoenen die natuurlijk ook geschikt zijn voor in de tuin.

Rubberen tuinklompen

Naast de tuinklompen in de Zweedse stijl, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van een combinatie van een PU-zool en lederen bovenkant, bestaat er ook een rubberen tuinklomp. Deze klompen hebben als voordeel dat ze een hoge waterdichtheid genieten. Hierdoor kunt u dus onbezorgd in een plas, aarde of blubber gaan staan, zonder dat uw voeten nat zullen worden en de klomp is daarnaast ook gemakkelijk schoon te maken. Bestel direct uw rubberen tuinklompen online of klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Kunststof tuinklompen

In ons assortiment hebben wij ook hele fijne tuinklompen gemaakt van kunststof. De kunststof tuinklompen uit onze collectie zijn afkomstig van diverse topmerken. De kunststof tuinklompen zijn er in verschillende kleuren en modellen.

Tuinklompen dames

Werken in de tuin is hartstikke leuk en de tuinklompen die wij in het assortiment hebben voor dames maken het alleen nog maar leuker. Wij hebben diverse tuinklompen in verschillende materialen, kleuren, modellen en maten voor u geselecteerd.

Tuinklompen heren

Klompenexpert heeft een breed assortiment met daarin diverse tuinklompen voor heren. Met de speciale tuinklompen kunt u onbezorgd over natte en vochtige grond lopen, want water of modder zal uw voeten niet bereiken. De klompen zijn vervolgens erg makkelijk schoon te maken