Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Wolky

In 1982 is het familiebedrijf Wolky opgericht door de broers Jan en Kees Diks. De twee waren al bekend in de schoenenbranche, ze hadden daarvoor namelijk in de schoenenzaken van hun opa gewerkt. De grote doorbraak van Wolky kwam in 1989, het jaar waarin de samenwerking met schoenenontwerper Charles Bergmans in gang werd gezet. De succesvolle samenwerking begon met de Wolky model 600 Paris en heeft uiteindelijk ruim 25 jaar geduurd. Wolky staat bekend om het uitstekende comfort van de schoenen, het is de binnenkant van de schoen die het verschil maakt. Wolky maakt de schoenzolen van gerecycled rubber en laat hiermee zien duurzaamheid belangrijk te vinden.

Wolky klompen

De multi inzetbare klompen van Wolky kunt u gebruiken op uw werk of voor in en rondom uw huis. De klompen zijn voorzien van een anti-slip zool en uitneembaar voetbed, zodat u altijd uw eigen steunzolen kunt gebruiken. De klompen van Wolky staan bekend om het optimale comfort waar u moeiteloos urenlang mee kan lopen. Bekijk rustig het assortiment van de Wolky klompen en ontdek de verschillende modellen met diverse kleuren.

Wolky instapper

Naast klompen kunt u ook prachtige Wolky instappers vinden in het assortiment. De naam van de schoenen zegt het al, namelijk makkelijk om in te stappen. Dit is dus ideaal wanneer u op zoek bent naar schoenen waar u zo instapt. De instappers van Wolky zijn comfortabel, gaan lang mee en zien er ook nog eens leuk uit. Ontdek het zelf en bestel ze vandaag nog!