Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

OK Klompen

Klompenexpert heeft een mooie collectie OK Klompen die perfect zijn voor mensen die werken op de operatiekamer, maar uiteraard ook voor andere functies binnen het ziekenhuis of in de zorg. Alle ziekenhuizen stellen andere eisen aan klompen voor de operatiekamer, maar 1 eis die altijd terugkomt is dat de klompen wasbaar moeten zijn. De OK klompen op Klompenexpert zijn stuk voor stuk voorzien van een gezondheidsvoetbed dat ervoor zorgt dat u urenlang kan staan of lopen zonder daarbij last te krijgen van uw voeten. OK Klompen zijn daarnaast eenvoudig te reinigen en voorkomen vermoeide voeten of benen. Benieuwd naar welke OK Klomp het beste bij u past? Neem hieronder dan snel een kijkje in de collectie.

Operatieklompen

Op deze pagina vindt u een uitgebreide collectie klompen die geschikt zijn om te dragen in de OK. Deze ziekenhuisklompen zijn van bekende kwaliteitsmerken zoals Bighorn, Birkenstock, Crocs of Oxypas. De klompen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten en kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Het belangrijkste kenmerk van deze operatie klompen is dat deze van rubber of kunststof zijn, waardoor de klompen uitwasbaar zijn en na een operatie wederom steriel gemaakt kunnen worden. Gebruik de filters aan de linkerzijde van het scherm om het zoeken tussen de OK klompen nog eenvoudiger te maken. De operatiekamer klompen zijn uiteraard naast de operatiekamer ook op andere afdelingen van het ziekenhuis of zorginstelling te dragen, maar deze voldoen dus ook aan de eisen voor een operatiekamer. Bestel dus snel voor u zelf of voor de hele afdeling!

Chirurgische klompen

De handige ok klompen zijn natuurlijk ook te gebruiken als chirurgische klompen. Doordat de klompen comfortabel zitten en eenvoudig gereinigd kunnen worden bieden de klompen alle voordelen waar een chirurg behoefte aan heeft. De klompen zijn beschikbaar met een handige hielsluiting of juist als een open model. De klompen zijn afkomstig van welbekende klompenmerken zoals Sanita, Gevavi en Crocs.