Klompsloffen

Klompsloffen en klomppantoffels zijn fijn voor in en om het huis. Ze lopen lekker en zijn verkrijgbaar in leuke designs en kleuren. De zool bevat antislip nopjes, dus ook op gladde vloeren hebben de pantoffels een goede grip. Vooral in de koudere wintermaanden zijn deze kwaliteitssloffen heer warm aan de voeten. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om te selecteren op bijvoorbeeld schoenmaat of kleur.
 

Klomppantoffels

Klomppantoffels zijn pantoffels met als specifieke kenmerken dat ze een stevige zool hebben en een open achterkant. Daardoor zijn ze zeer gemakkelijk aan en uit te trekken en kunt u er ook buiten mee lopen. Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw klomp pantoffels online te bestellen.


Tuinklompen

In het huis lekker vertoeven met klomp sloffen en buiten het huis, in de tuin, tuinklompen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met klompen voor in de tuin die ideaal zijn als u in de tuin gaat werken of als u gemakkelijk even snel schoenen aan wilt trekken bij het naar buiten gaan.