Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Klompen materiaal

Klompenexpert heeft een ruim assortiment klompen van verschillende soorten materialen. U kunt kiezen voor een plastic klomp, rubberen klomp, leren klomp of een houten klomp. De klompen hebben allemaal een andere uitstraling en zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Zo kunt u klompen gebruiken in de tuin, tijdens het werk of gewoon binnen.

Soorten klompen

Er zijn diverse soorten klompen verkrijgbaar op klompenexpert. De verschillende materialen hebben allen verschillende uitstralingen. De kwaliteit van de klompen van Klompenexpert is altijd hoog. Er zijn klompen van verschillende topmerken die wij zorgvuldig voor u selecteren. Kijk hierboven eens rond om te zien welke klompen bij u passen.

Leren klompen

Leren klompen worden ook wel Zweedse klompen genoemd. Leren klompen zijn erg stevig en zien er netjes uit. U kunt kiezen voor een strak design, een effen kleur of voor leren klompen met print. U kunt ze dragen tijdens uw werk, maar ook gewoon in en om het huis. De leren klompen zijn geschikt voor heren, dames en kinderen.

Houten klompen

De houten klompen zijn de meest traditionele klompen. De klompen worden gemaakt van populierenhout. Naast de klassieke klompen in een gele kleur of met motief, heeft klompenexpert ook moderne houten klompen. De klompen zijn geschikt voor jongens, meisjes, dames en heren. De houten klompen zijn fijn om thuis te dragen.

Rubberen klompen

Klompen gemaakt van rubber zijn stevig en gemakkelijk schoon te maken. U kunt rubberen klompen thuis gebruiken of op het werk. De rubberen klompen komen in verschillende kleuren en designs. U kunt kiezen voor rubberen klompen met open of gesloten hiel.

Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: