Heren Klompen

Heren klompen komen in verschillende kleuren, soorten en maten. Zo heeft Klompenexpert heren clogs, veiligheidsklompen, houten klompen, klompschoenen, medische klompen, tuinklompen en zelfs klompsloffen in het assortiment. U kunt de klompen binnen dragen, tijdens het werk, in de tuin of in het ziekenhuis. Alle heren klompen zijn van zeer hoge kwaliteit.

1 - 80 van 265

 

1 - 80 van 265

Klompen heren

Heren klompen zijn erg praktisch en stevig. Dit maakt de klompen perfect tijdens het werk, in de tuin of gewoon lekker thuis. De heren klompen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en u kunt kiezen uit vele modellen.


Ziekenhuis klompen heren

Medische heren klompen zijn erg handig voor mannen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. De klompen zijn lekker stevig, lopen heerlijk en blijven goed zitten. Het gezondheidsvoetbed maakt het mogelijk dat u uren lang kunt lopen en staan op de klompen. De klomp is daarnaast gemakkelijk te reinigen.


Tuinklompen heren

Als u graag in de tuin werkt, zijn tuinklompen voor heren perfect. Tuinklompen zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, makkelijk te reinigen en erg stevig. U kunt de klompen ook gemakkelijk dragen naar het strand of op de camping. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in ons assortiment!


Houten klompen heren

Houten heren klompen, wie kent ze niet? De klompen hebben klassieke motieven, denk aan Zweedse klompen, de bekende gele klomp of een modern design. De houten heren klompen op Klompenexpert worden op traditionele wijze gemaakt van speciaal hout.