Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Maat
Prijs
Levertijd
Korting

Zorgjas

Zorgjas

Bij Klompenexpert vindt u een uitgebreide collectie aan zorgkleding waaronder zorgjassen. Op deze pagina vindt u verschillende zorgjassen die comfortabel zijn tijdens uw werkdag in de zorg. Deze jassen zijn te gebruiken voor verschillende beroepen in de zorgsector. De meeste zorgjassen zijn gemaakt van comfortabele en materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor zit de jas comfortabel en sluiten ze perfect aan. Op deze pagina vindt u zorgjassen van verschillende kwaliteitsmerken. Hierdoor bent u verzekerd van een fijne zorgkas. Neemt u zelf een kijkje op de pagina om te kijken welke zorgbroek bij uw wensen past.

Zorgjasjes dames

Er gaat niks boven fijne kleding tijdens een werkdag in de zorg. Bij Klompenexpert vindt u daarom een ruim aanbod aan zorgkleding waaronder zorgjasjes. Deze jassen zijn voorzien van knopen en zakken en gemaakt van katoen. De jasjes hebben een ruimere pasvorm waardoor ze door de dag heen erg comfortabel blijven zitten. Neem een kijkje op Klompenexpert om het assortiment te ontdekken.


Zorgjasjes

Als u op zoek bent naar fijne kleding voor in de zorgsector dan bent u bij Klompenexpert aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u onder andere zorgjasjes voor dames in verschillende uitvoeringen. Deze borgjasjes zijn gemaakt van de beste materialen waardoor ze voorzien zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u lang plezier van deze jas en zit hij comfortabel tijdens uw werkdag. Bekijk deze pagina om het assortiment te zien en te kijken wat het beste aansluit bij uw wensen.