Dames Klompen

Klompen voor dames komen in verschillende soorten en maten. Zo heeft Klompenexpert dames clogs, houten klompen, klompschoenen, medische klompen, tuinklompen en zelfs klompsloffen in het assortiment. U kunt de klompen binnen dragen, tijdens het werk, in de tuin of in het ziekenhuis. Alle dames klompen zijn van zeer hoge kwaliteit.

1 - 80 van 425

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6
 

1 - 80 van 425

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Klompen dames

Dames klompen zijn ideaal om te dragen in de tuin, tijdens het werk of gewoon lekker thuis. Klompen zijn erg praktisch en stevig en ook aan het design is gedacht. De klompen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie!


Ziekenhuis schoenen dames

Medische dames klompen zijn erg handig voor vrouwen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Het gezondheidsvoetbed maakt het mogelijk dat u uren lang kunt lopen en staan op de klompen. De klomp is daarnaast gemakkelijk te reinigen.


Tuinklompen dames

Als u graag in de tuin werkt, zijn tuinklompen voor dames perfect. Daarnaast zijn tuinklompen ook te gebruiken op de camping of op het strand. Tuinklompen zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, makkelijk te reinigen en erg stevig. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze damescollectie tuinklompen.


Houten klompen dames

Houten dames klompen, wie kent ze niet? De houten dames klompen op Klompenexpert worden op traditionele wijze gemaakt van speciaal hout. De klompen hebben klassieke motieven, denk aan Zweedse klompen of de bekende gele klomp. Deze klompen zien er niet alleen leuk uit, ze zitten ook nog eens erg comfortabel.