Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Zool
Open / Gesloten Hiel
Prijs
Levertijd
Korting

Wock

alle producten van wock

Het toonaangevende merk Wock is onderdeel van het Portugese bedrijf Procalçado S.A. Procalçado S.A. heeft zich in de loop van der jaren ontwikkeld tot één van de grootste producenten van klompen en voetzolen in Europa. Dankzij jarenlange ervaring staat het bedrijf vandaag de dag bekend om haar technologie en innovatie. Wock kenmerkt zich door de mooie designs klompen, waarbij het gebruik van moderne en hippe kleuren voorop staat. De comfortabele zolen zorgen ervoor dat u urenlang op de klompen rond kunt blijven lopen zonder last te krijgen van uw voeten. Daarnaast zijn de klompen van Wock wasbaar, steriliseerbaar en zijn deze bijna allemaal voorzien van een anti-slip zool. Kortom, het unieke design in combinatie met de slimme technologie maken de klompen van Wock het ideale schoeisel voor op de werkvloer!

Wock Medische Klompen

Kwaliteitsmerk Wock staat bekend om haar unieke klompen waarbij felle kleuren de boventoon voeren. De klompen van Wock zijn uitgerust met een anti-slip zool en zorgen voor koele en droge voeten. Daarnaast zijn de klompen wasbaar en makkelijk steriel te maken en hierdoor ideaal voor het gebruik op de werkvloer. De klompen van Wock zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Via de filter aan de linkerzijde van de pagina kunt u selecteren op kleur, maat, prijs, enzovoorts. Laat u verrassen door uitzonderlijk loopcomfort met de klompen van Wock!

Wock Medische Schoenen

Het topmerk Wock heeft naast medische klompen ook nog eens een geweldige collectie medische schoenen bij ons. Medische schoenen hebben een strakkere pasvorm en hebben een iets andere uitstraling. Wock heeft een ruim aanbod van diverse modellen, kleuren en maten. De medische schoenen van Wock zijn voor mannen en vrouwen.

Wock Orthopedische ondersteuning

Wock heeft de beste medische klompen en schoenen die uw voeten maximaal comfort bieden bij het werken. De klompen en schoenen bieden u echte ondersteuning tijdens lange diensten. Dit komt door een orthopedisch voetbed dat ervoor zorgt dat schokken gedempt worden en uw voeten in een goede houding staan.