Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Maten

Medische klompen, ookwel ziekenhuis- of zorgklompen genoemd zijn verkrijgbaar in de schoenmaten 34 tot en met 48. Zo is er voor zowel dames als heren een geschikte klomp aanwezig. Het assortiment bestaat uit clogs van de merken Sanita, Birkenstock en Bighorn. Op deze pagina vindt u een overzicht van de klompen die wij per maat beschikbaar hebben. Via de filters aan de zijkant van het scherm kunt u perfect aangeven aan welke eisen uw klompen moet voldoen. Neem snel een kijkje!

Klompen maat

Bent u op zoek naar een specifieke klompmaat? Neem dan een kijkje in een van onze onderstaande matenpagina's. De pagina's lopen vanaf dames maat 34 tot heren maat 48. Ook kunt u natuurlijk een collectie kindermaten op deze site terug vinden!

Klompen kindermaat kopen

Op Klompenexpert vindt u naast klompen voor dames en heren ook prachtige klompen voor kinderen in verschillende maten. De kinderklompen zijn beschikbaar van schoenmaat 16 tot 26 en perfect voor in de tuin en rond het huis. Ze schieten gemakkelijk aan en lopen stevig door de dikke zool. Daarnaast zijn ze goed schoon te houden en beschikbaar in vrolijke kleurtjes en printjes. Voor welk paar gaat uw zoon of dochter?