Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Sanita Medische Klompen

Sanita Medische Klompen

Op deze pagina vindt u een mooi overzicht van alle medische klompen afkomstig van het welbekende klompenmerk Sanita. De klompen op deze pagina zijn uitermate geschikt om voor een lange tijd op te staan en ontzien uw voeten op belangrijke knelpunten om vermoeidheid te voorkomen. Hierdoor zijn deze klompen ideaal voor dagelijks gebruik en zeer geschikt voor mensen die een lange tijd moeten staan en lopen voor werk, zoals voor mensen die in de zorg werken. Gebruik de filter aan de zijkant van het scherm om uw ideale medische klomp van Sanita te vinden.

Medische klompen Sanita

Bekijk op deze pagina alle medische klompen van het merk Sanita. De medische klompen op deze pagina hebben een hoge kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en vormen. Zo kunt u kiezen voor een klomp van leder of kunststof. Of voor een klomp met open of gesloten hiel. Klik op bovenstaande ziekenhuisklompen van Sanita voor meer informatie.

Sanita Flex klompen

De Sanita Flex collectie zijn stijlvol en van goede kwaliteit. Door de leren bovenkant, die stevig vast gemaakt zjin aan de onderkant van de klomp, zijn de klompen gemakkelijk schoon te maken. De klompen zijn comfortabel en licht buigbaar. Verder zit er een stevige antislipzool onder de klomp. Kortom, de Sanita Flex klomp is de perfecte klomp die u aan kunt naar uw werk!