Type Klomp
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Klompen Kleur

Kent u die traditionele gele klompen nog? Tegenwoordig zijn hier verschillende varianten op. Klompenexpert heeft een groot assortiment klompen in verschillende kleuren. Roze klompen voor dames, opvallende rode klompen, zwarte klompen of witte klompen voor in het ziekenhuis. De klompen zijn geschikt voor dames, heren of kinderen. De gekleurde klompen zijn van merken als Birkenstock, Oxypas en Bighorn.

Gekleurde klompen

Naast de traditionele houten klompen zijn er tegenwoordig vele soorten klompen beschikbaar in alle kleuren van de regenboog. Maak van uw klompen echte eye-catchers door te kiezen voor een felle kleur of print. Liever een neutrale kleur? Kies dan voor een witte, bruine of zwarte klomp.

Roze klompen

Roze klompen zijn erg opvallend en leuk voor dames of meisjes. U kunt kiezen voor een medische klomp, houten klomp of tuinklomp in een mooie roze kleur. Leuk voor in de zomer!

Witte klompen

Witte klompen zijn erg handig omdat ze overal bij passen. U kunt ze gebruiken op het werk of thuis. Daarnaast zijn er ook witte klompen met print te verkrijgen of echte medische klompen die u in het ziekenhuis kunt gebruiken.

Zwarte klompen

Zwarte klompen zijn makkelijk te combineren met iedere outfit. Klompenexpert heeft nette zwarte klompen die u dagelijks kunt dragen, tuinklompen of medische klompen. De zwarte klompen zijn geschikt voor dames, heren en kinderen.


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: