Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Levertijd

Dunlop

alle producten van Dunlop

In 1896 is het merk Dunlop ontstaan en sindsdien is het merk aanzienlijk gegroeid. In 1927 ging Dunlop de samenwerking aan met Liverpool Rubber Co Ltd en toen is de Dunlop laars geproduceerd. Alle laarzen en klompen zorgen voor een perfecte ondersteuning van het lichaam en verminderen de vermoeidheid in uw voeten, knieën en heupen.

Dunlop klompen

Dunlop is een bekend topmerk dat al meer dan 100 jaar bezig is met de ontwikkeling van schoeisel. De Dunlop klompen bieden ondersteuning aan het lichaam door middel van comfort. Door de hoge comfort is er minder vermoeidheid in de voeten, knieën en heupen. Dunlop staat voor kwaliteit, comfort en functionaliteit.

Dunlop tuinklompen

Het hoogstaande merk Dunlop heeft een ruim assortiment aan klompen. Een van de meest populaire klompen van het merk zijn de tuinklompen. Deze klompen zijn perfect om te dragen tijdens werk in en rondom de tuin. Eigenlijk zijn laarzen die zijn omgevormd tot klomp,waarvan de schacht is afgehaald. Ze zijn er in verschillende kleuren, zo zit er voor iedere man en vrouw een geweldige Dunlop tuinklomp bij!