Holland Traditionals

Holland Traditionals staat bekend om zijn designklompen & klompen met prints. Alle klompen hebben een leren bovenwerk waardoor ze heerlijk aan de voet zitten en ze jaren lang mee gaan. De Holland Traditionals zijn verkrijgbaar in diverser uitvoeringen. Zo zijn er klompen met een orthopedisch voetbed, een houten binnenzool en hebben ze verschillende leren kappen met of zonder riem. Bovendien zijn ze voorzien van een rubberen anti-slip zool. U zal lang plezier van deze klompen hebben vanwege de hoge slijtweerstand van de zool.

Holland Traditionals klompen

De klomp is natuurlijk iets waar Nederland om bekend staat. Holland Traditionals is een merk dat bekend staat om de meest geweldige klompen met hippe dessins en prints. De klompen hebben naast een fantastische uitstraling ook nog eens een zeer comfortabel voetbed. Met Holland Traditionals heeft u zeker jarenlang plezier van stijl, kwaliteit en comfort.

Klompen met print

Holland Traditionals heeft de meest fantastische klompen in het assortiment van Klompenexpert. De klompen van Holland Traditionals hebben hartstikke leuke prints, waardoor het ware eyecatchers zijn. De printjes op de klompen zijn heel divers en lopen uiteen van lieveheersbeestjes tot zonnebloemen tot koeienprint.

Klompen Orthopedisch voetbed

De kwalitatieve klompen van Holland Traditionals lopen ook nog eens zeer comfortabel. Dat komt door het speciale voetbed in de klompen. Holland Traditionals heeft namelijk een orthopedisch voetbed wat ervoor zorgt dat uw voet in een goede houding staat.