Alles over Scholl

Scholl

Scholl geschiedenis

De rijke geschiedenis van Scholl

Het welzijn van de voet is altijd de rode draad geweest in de geschiedenis van het schoenenmerk Scholl. Voor de oprichting van het merk wist de oprichter William Scholl al een patent te krijgen op zijn eerste uitvinding "the foot eazer". Nadat hij was afgestudeerd, richtte hij Scholl Manufacturing Co. op. Naast het fabriceren van schoenen kwam "Scholl foot aid" op de markt met allerlei producten die pijn aan de voet verhelpen. Door diverse innovaties en biomechanische studies kan Scholl haar schoenen blijven verbeteren om optimaal comfort te bereiken.

Naast de reguliere schoencollecties heeft Scholl de Proffesional collectie. Deze collectie bestaat uit klompen die gedragen kunnen worden in een steriele omgeving. Hieronder kunt u meer lezen over deze collectie.

De Scholl Proffesional collectie

De Proffesional collectie van Scholl wordt door proffesionals voor proffesionals gemaakt. De EVOFLEX en de CLOG EVO zijn ontwikkeld om te dragen in een steriele omgeving zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen. Deze klompen houden uw voeten droog en beschermd tegen vuil. De klompen zijn gemakkelijk steriel te maken en te houden, hebben een comfortabele Memory Cushion®-zool, een antislip zool en zijn antistatisch. Alles wat u nodig heeft om uw werkdag soepel te laten verlopen.

Voor meer informatie over de technische specificaties verwijzen wij u graag naar de tabel hieronder.

Scholl proffesional


De technische specificaties

scholl technische specificaties


Een greep uit de Scholl Proffesional collectie: