Strovels

alle producten van Strovels

De klompen van Strövels zijn van origine Zweedse werkschoenen. Een klomp van Strövel staat bekend als een stevige, comfortabele en gemakkelijk te hanteren werkklomp die ideaal is voor het werk op het land of in de stallen. Sinds kort worden de Strövels klompen geproduceerd in Nederland, bij het Alkmaarse bedrijf Allshoes. Dit bedrijf heeft het Zweedse karakter geperfectioneerd en met de nieuwste technologieën is er een nieuwe generatie Strövels gecreëerd. De Strövels zijn perfecte werkschoenen en zijn de ideale combinatie van kracht en gemak.

Strövels klompen

Strövels is een merk met een ideale instapklomp voor het zware werk op het land of in de stallen. Het merk is van origine Zweeds maar is naar Nederland gehaald om de krachten te bundelen en zo de klomp verder te perfectioneren. De collectie van Strövels combineert de Zweedse kwaliteitsmaterialen met de Nederlandse uitstekende pas- en loopcomfort. Deze samenwerking brengt een kwalitatief hoogwaardige collectie op de markt met een moderne uitstraling. Kortom, de Strövels klompen zijn nu mooier én beter.

Klompschoenen Strövels

Stövels maakt een van de beste klompschoenen. Dit Zweedse merk maakt hoge kwaliteit klompschoenen, deze worden ook wel Zweedse klompen genoemd. Strövels heeft klompschoenen voor dames en heren in bruin, wit en in zwart leer.